Lises Skyddslingar

Redovisningar

Här redovisas alla inkomste och utgifter efter bästa förmâga.

Ârsredovisning 2010

Jag vill börja med att tacka alla faddrar och bidragsgivare. Utan er hade detta aldrig varit möjligt. Tack tack sâ hemskt mycket för eran hjälp, underbara ni!

 

Inkomsterna till katterna har sedan starten blivit 4100 kr+50 euros frân spanska faddrar.

Totalt räknar jag pâ ca 460 euros med valutaskillnader inräknade.

 

Projekt Skyddslingarna 2010

Inkomster: 460 euros

Utgifter: 622,50 euros

För dessa pengar har 5 katter blivit fullvaccinerade, Strumpan har utretts för sina diarreér, Sushi har behandlats för en dâlig tand samt ögoninfektion och 2 katter har kastrerats. Lâter som dyrt men jag har ändâ lyckats fâ 15-20% rabatt pâ de flesta behandlingarna.

I detta har jag inte räknat in mat eller andra typer av behandingar som katterna haft pga av sjukdomar(kattungarnas snuva samt ögoninfektion pâ Ipa). Avmaskning ingâr i vaccineringarna hár sâ för vaccinerade katter är avmaskning med räknad. Skulle skillnaden mellan utgifter och inkomster minska sâ kommer jag även redovisa dessa utgifter. Alla som lämnat bidrag eller är fadder fâr redovisningen via mail eller post.

(Tyvärr är jag ingen hacker och lyckas inte lägga in dokumneten med kontoredovisning samt veterinärkvitto här pâ websidan men om nâgon vill ha de uppgifterna kan jag maila det).

 

Jag har inte redovisat utgifter jag haft innan projektet startade.

 

 

 

 

 

Redovisning av kvitton. januari-mars

De 2 översta för Sushis vârd. Fattas ett kvitto. Den totala kostnaden var 220 euros.

Kastrering av Tango, Samba och Ipanema nedersta kvittot. 290,20 euros.

Jag har inte redovisat kostnaderna för Smilla. Har inga kvitton pâ det men ska be om det. Det var Fiv/FeLV-test 35 euros, Vaccineringar; 1:a 50 euros med passet,andra 35 euros och sedan 25 euros för p-spruta. Totalt 145 euros

 Sammanlagda utgifter: 655 euros

 

Utgifter april-juni

Stora utgiften denna tid har varit Fred. Hans akut besök gick pâ dryga 90 euros och kasrering, vaccinering mm den 2 juni pâ drygt 188 euros. Har inte fâtt kvitto ännu men redovisar sà fort jag har det.

Recent Videos

865 views - 0 comments
897 views - 0 comments
Lek
687 views - 0 comments
748 views - 0 comments